Click This

Thursday, 30 May 2013

Good job Matluthfi :)


Hye,
watch this 



This video made me cry ! :(

"If religion fails to other hope , it is not divinely from God " - Matluthfi-
Great quotes from great people 
Yup, he's a great person :)

Serius watak Reefqy sangat annoying ...
rasa macam nak hentak kepala si Reefqy tu !!
Eii paling benci bila scene Ihsan tanya Reefqy kalau dia free ke tak and jawapan Reefqy serius sangat annoying .. Hoi , boleh pause lah video agama tu dan tak rugi pon masa kau kalau dengar masalah Ihsan tu ... Kau kan selalu usrah takkan tak boleh nak dengar masalah housemate sendiri ... Grr,nsib baik tu hanyalah lakonan .
Kalau memang terjadi sekarang jugak aku hentak kepala si Reefqy tu !
Setakat tengok video agama dan bagi usrah dah perasan bagus ..alim sangat lah tu !!

Dahlah nasihat Reefqy dekat Ihsan kejam ... sangat suka cara matluthfi which is menolong Ihsan untuk berubah secara diam dan mendalami perasaan Ihsan ...
Lagipon siapa yang suka kena tegur dengan cara kasar kan?



2 comments:

Sangay Cholden said...

After a long time!! Hw u doing?

atirahrosli said...

oh hye